Ruimte voor de fiets in Delft !

De Fietsersbond Delft komt op voor de belangen van de fietser in de gemeenten Delft, Midden- Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Die fietsers gebruiken hun fiets op allerlei manieren. Voor een ritje naar het werk, winkel, sportclub, station, voor een recreatief tochtje in het groen of om er mee te sporten of combinaties daarvan. Ze doen het omdat ze aan hun gezondheid denken, ze doen het voor het milieu, ze doen het omdat je met de fiets ergens sneller kunt komen en dichtbij kunt parkeren of ze doen het gewoon omdat ze niet genoeg geld hebben voor een ander vervoermiddel of daarvoor te jong zijn. Het verschillende gebruik stelt verschillende eisen aan de benodigde voorzieningen.

Klik hier voor het complete document

Fietsplan voor Delft van de Fietsersbond Delft 2017 - 2027

Hoofdnetwerk-Delft-5.4.2017

Categorieën

2 responses to “Ruimte voor de fiets in Delft !

  1. Ik lees net een stuk in de krant van het AD over Delft dat de fietspaden te krap en levensgevaarlijk zijn op sommige plekken. Misschien is het ook eens een idee dat de mensen die rechts rijden op het fietspad rechts rijden en de mensen die links rijden aan de overkant op de fietspaden naar links rijden zoals het vroeger was nu rijd iedereen op een fietspad links en rechts elkaar tegemoet levensgevaarlijk, ze rijden als gekken. Ik ben een vrouw van 72 jaar ben jong van geest voel me jong , zie er jong uit, doe veel aan sport maar dit vind ik voor iedereen levensgevaarlijk ,gewoon weer een richting op de fietspaden ik hoop dat u dit mee kan nemen in een toekomstige vergadering dank u wel .

    1. Dank voor je reactie Anneke,
      Mede door de instelling van 2 richtingen fietspaden, daar waar het eerst 1 richting was is dit ongedisciplineerde gedrag ontstaan. Ook bij de grachten zie je het tegen het verkeer inrijden, daar waar het niet is toegestaan. Wij kaarten dit zeker aan in ons overleg met de gemeente. Nu we sowieso naar een 1,5 meter samenleving gaan is het ook beter om een goede scheiding te hebben voor links en rechts rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.