30km/uur op de Dijkshoornseweg

Een woonstraat in Delft en Den Hoorn

30kmherhaling

Al jaren is de maximum snelheid op de Dijkshoornseweg 30 km/uur. Helaas wordt er toch vaak veel harder gereden dan toegestaan. In februari 2019 zijn er daarom op het deel van de gemeente Midden-Delfland stickers met daarop het 30km bord op de lantaarnpalen geplakt. Dit heeft geen invloed gehad op het rijgedrag. In april 2020 is er een petitie gestart om de gemeente duidelijk te maken dat de bewoners aan de Dijkshoornseweg willen dat er duidelijker wordt gemaakt dat 30km het maximum is en/of dat er maatregelen genomen moeten worden om deze maximum snelheid af te dwingen.
De petitie is meer dan 200 keer ondertekend en op dinsdag 23 juni aan de nieuwe wethouder verkeer van Midden-Delfland overhandigd. Lees meer hierover via deze link

Categorieën