Hoeveel ongelukken nog voor er een goede oplossing komt?

En weer een ongeluk op kruising St. Maartensrechtpad-Abstwoudseweg

voorstelvooraanpassing

Vandaag, 15 augustus, was er alweer een ongeluk waarbij een fietser zwaar gewond raakte op de kruising Abtswoude – Sint Maartensrechtpad. Alweer een traumahelikopter en de fietser is met zwaar letsel vervoerd naar het Erasmus MC.
Herhaaldelijk hebben wij de gemeente gewezen op de onoverzichtelijke situatie ter plaatse. En ja, er wordt dan weer gezegd dat de fietser wel weer geen voorrang heeft verleend, maar de kruising zelf is onveilig en dat zal moeten veranderen. Zie het bericht op de site van het AD:
https://www.ad.nl/delft/zwaargewonde-wielrenner-valt-in-sloot-na-aanrijding-met-auto~a9ef2a7a/

Op de foto is het voorstel van de gemeente voor aanpassing te zien. Realisatie is voorzien in het derde kwartaal van dit jaar……..Grote vraag is of dit nu voldoende veilig is.

Categorieën