Fietsplezier met risico.

Kleine breuk in de dijk en wat dan?

20180105_115412
Op de Noordkade, gemeente Pijnacker-Nootdorp, was er onlangs sprake van een dijkverzakking.

In de breuk of scheur, die in de lengterichting van het fietspad liep, kon met gemak een fiets worden geplaatst. Hiervan werd melding gemaakt bij het Hoogheemraadschap maar helaas werd hierop niet gereageerd.In de dijkverzakking paste een halve fiets. Pas bijna een maand later toen  én het Hoogheemraadschap én de gemeente werd geïnformeerd volgde er actie. Conclusie zou kunnen zijn dat het Hoogheemraadschap met een tunnelvisie kijkt naar een probleem en geven ze het niet door. De gemeente Pijnacker-Nootdorp reageerde wel alert en een paar uur later stonden de waarschuwingsborden er al én stormvast bleek afgelopen tijd.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *